РИК „ДАКЕР” - издател на Националния справочник „Къде да се лекуваме? Къде да релаксираме?”

Сайтът www. medicbg. com е онлайн версия на Националния справочник „Къде да се лекуваме? Къде да релаксираме?” на Рекламно-издателска къща „Дакер“, издаваща също така сп. „Туризъм и отдих” и представителния справочник „София – европейска дестинация“.

Статистиката показва, че www. medicbg. com е един от най-посещаваните български справочни сайтове за медицина и релакс. Сайтът излиза на челни позиции в Google при търсене на думите „медицина”, „балнеология”, „медицински справочник”, „къде да релаксираме”…

Благодарение на природните си дадености, квалифицираните кадри и доброто съотношение цена-качество на здравните услуги България все повече се утвърждава като перспективна дестинация не само за балнео и СПА, а и за медицински туризъм, вкл. достъп до дентална и ортодонтна терапия, ин витро процедури и лечение на безплодие.

Чрез www.medicbg.com здравните заведения, аптеките, производителите и вносителите на лекарства, консумативи, апаратура и медицинска козметика, балнео и СПА центровете ще намерят пазар за продуктите и услугите си. Лекарите ще намерят своите пациенти, а пациентите – подходящото лечение за болежките си.